Forside
Tankefelt terapi (TFT)
Sjel til sjel kommunikasjon
FjernReading
Healing
Kinesiologi
Hvordan få konsultasjon?
Linker
Tavita-produkter
Grandervann
 
 

Sjel til sjel kommunikasjon
Med utgangspunkt i at vi lever flere liv for å lære og erfare, er dette en dyptgripende metode. Sjelen husker alt, også det du har opplevd i tidligere liv og vet derfor årsaken til at du er blitt syk eller hvorfor du eventuelt sliter.

Sjel til Sjel kommunikasjon er en måte å snakke med sjelen på. Den lyver ikke og vet alltid hva som er det beste for deg, uavhengig av ytre påvirkning. Sjelen belyser områder i livet ditt som du er klar til å forandre på som sykdommer, avhengighet eller hvorfor du har problemer og bearbeide dem.

Dette er også en metode for deg som ønsker å utvikle deg og komme videre i livet.
Ved å lese deg som sjel, kan vi sammen åpne veien til selvrespekt, selvsikkerhet og handlekraft. Her jobber vi med å hjelper deg til å gi slipp på uønskede energier som angst, offer, andres innflytelse o.s.v.

Vi bruker Det Tredje Øyet for å se ting klarere og fra et annet perspektiv. En reading er å se på og av og til heale de delene av livet som du vil ha tak i. Ved å bli lest kan du forstå de problemer, dypere omstendigheter og illusjoner du lever med òg lære å forstå hendelser som oppstår i livet ditt.

Vi verken spår fremtiden eller forteller hvordan du skal leve livet ditt. Vi hjelper deg til å se mulighetene i livet som du selv kan skape. Da kan du selv finne din egen unike storhet.

FJERNREADING

Har du ikke anledning til å komme for en konsultasjon tilbyr vi nå fjernreading. Dette blir omtrent som ved Sjel til Sjel kommunikasjon. Da sender du oss fødselsnavn, helst en fødselsdato og bosted. Har du spørsmål knyttet til spesielle problemstilling, kan du stille dem ved bestilling og vi tar en ekstra titt på dette.

Under readingen vil vi om nødvendig benytte mange av våre teknikker for å fjerne negative energier og eventuelle blokkeringer i energien for å løse opp og bearbeide disse, samt sende healing der det trengs. Du vil etter noen dager motta nedskrevet og forklart det du har vist oss gjennom readingen og kan i fred og ro gå igjennom det vi har sett og gjort.

Dette vil du motta i postoppkrav, pr.tiden pålydende kr.1000.-

DYR
Vi tilbyr også fjernreading og fjernhealing til dyr, de er ofte mer mottagelige enn oss mennesker. Vi mennesker har så mange forestillinger og skepsis, mens dyrene bare tar imot.